Uw bestelling… geeft onze deelnemers voldoening!

Over ons

“Wij hebben belangrijk werk”

Trots en verantwoordelijk! Zo voelen de deelnemers van Bakkerij Veldheim, Ede zich wanneer ze taarten en koeken bakken.

Wanneer u bij Bakkerij Veldheim een taart bestelt, dan weet u twee dingen zeker. De deelnemers kúnnen dit werk en zij voeren hun taken héél nauwgezet uit. Zij geven het maximale van hun kunnen.

U zult het zelf ervaren. De ambachtelijke appeltaarten bijvoorbeeld zijn hoog, glanzend en met keurige reepjes belegd. “Kunstwerken,” noemt een deelnemer zijn appeltaarten.

“Onze deelnemers voelen zich zo verantwoordelijk voor hun taak. Ze zijn ons soms tot voorbeeld.”

Wanneer u uw bestelling komt afhalen, dan ziet u de trots van de bakkers op hun werk. Uw verjaardagstaarten, daar hebben zij ontzettend hun best op gedaan!

Degene die kassadienst heeft, wil u nog wel eens influisteren uit wiens hand de taarten zijn gekomen….En het klantcontact vinden ze extra leuk. Zo weten ze ook voor wie zij hun taarten maken.

Bakkerij voor Ede, Bennekom, Barneveld, De Klomp, Veenendaal, Ederveen: Wie zijn wij

Bakkerij Veldheim is een onderdeel van Stichting Zorg Adullam, waar mensen met een beperking met plezier werken aan mooie en smakelijke produkten. Dagelijks werken gemiddeld zes deelnemers onder leiding van begeleiders Jacco Mulder en Marlene Kats in de professionele Bakkerij Veldheim, Ede.

Jacco Mulder is banketbakker en heeft jaren bij een warme bakker gewerkt. Nu past hij zijn kennis en ervaring toe in een sector die meer zijn hart heeft: de zorg.

Dankzij Marlenes en Jacco’s inbreng wordt er kwaliteit geleverd volgens strikte hygiënevoorschriften. Mutsen, handschoenen en werkklompen zijn standaard.

MMK-1917-HR   MMK-IMGL2559-HR   MMK-IMGL2536-HR   MMK-IMGL2532-HR

Professionele Bakkerij Ede

De deelnemers hebben professionele apparatuur tot hun beschikking. Grote bakkersovens staan tegen de wand, in het midden werken de bakkers aan lange, steriele rvs-werktafels.

De professionele apparatuur maakt hun werk makkelijker en dat moet ook haast wel, want in een gemiddelde week gaan hier soms 40 taarten de deur uit. Dan is het fijn als je de beschikking hebt over grote ovens, een deegmachine en een slagroommachine.

Aan de hand van gedetailleerde werkinstructies bakken de cliënten de lekkerste taarten op bestelling. Elke dag laat het pictogrammenbord zien wie slagroomtaart mag maken, monchoutaart of speculaasrondo’s.

Ook zijn de corveediensten verdeeld. Eén persoon heeft ook telefoondienst om bestellingen te noteren. Een belangrijke taak! En iemand heeft kassadienst. Deze rekent af met de klanten en controleert de kas aan het einde van de dag.

Uw bestelling geeft een ander betekenis

Uw bestelling draagt eraan bij dat mensen met een beperking in de regio Ede binnen een veilige setting zinvolle dagactiviteiten kunnen ontplooien. Zo laat Adullam haar deelnemers zoveel mogelijk het dagelijks leven ervaren, passend bij hun behoeften en hun mogelijkheden.

“Onze deelnemers geven het maximale van wat ze kunnen.”

Dankzij uw bestelling voelen onze deelnemers zich gewaardeerd. En u ontvangt er heel lekkere taarten voor die niet onderdoen voor die van de banketbakker.

Bestel nu bij Bakkerij Veldheim in Ede!

Maak ook kennis met de heerlijke taarten van Bakkerij Veldheim in Ede. Maak het uzelf gemakkelijk, smul samen met familie en vrienden en weet dat aan het eind van een werkdag blijde, voldane cliënten weer naar huis gaan.

Bestel minimaal een week van te voren via deze webshop! Om ervoor te zorgen dat u een prachtige taart krijgt en onze bakkers het nog kunnen overzien, nemen we maar een bepaald aantal bestellingen aan. Vol is vol, dus geef uw bestelling bij voorkeur zo vroeg mogelijk door. 

icon makkelijk smullen 150.svg

Makkelijk smullen

Doe het makkelijk en smul samen met familie en vrienden

users-plus.svg

Maatschappelijk verantwoord

Gemaakt door mensen met een beperking

icon voldoening 150.svg

Zinvol

Uw bestelling geeft onze deelnemers voldoening

icon professioneel 150.svg

Professioneel

Professionele apparatuur en strenge hygiënevoorschriften